- Знаеме за тоа и ве уверуваме дека ги преземаме сите неопходни мерки. Нашата Амбасада во Техеран има директен контакт со приведените граѓани, како и со иранските власти, изјави портпаролот на Амбасадата на Словачка.

Иранските власти тврдат дека Словаците снимале воени и индустриски објекти./МИАкоментари

остави коментар