Најважни вести

Владата донесе одлука за спроведување кампања за референдумот

По потпишувањето на Конечниот договор за решавање на македонско-грчкиот спор за името и за страте...

Маричиќ: Од крајот на неделава, Владата ќе ја интензивира кампањата

Владата  донесе одлука за начинот како ќе ги информира граѓаните за важноста од претстојниот...

Оперскиот пејач Нацоски за малку ја избегнал катастрофата на надвозникот во Џенова

„О, мили боже! О, мили боже! О, мили боже! О, мили боже! Лошо се чувствувам!“, извику...

Началникот на алфите патувал со службен автомобил во Охрид?

Медиумот се повика на пристигната фотографија, образложувајќи ја дека се гледа спорното возило снимено во Охрид.  Став побаравме од шефот на „Алфите“ Примислав Димовски, вели дека не смее да зборува без дозвола о...

Разрешен директорот на Бирото за јавна безбедност

Барањето за разрешување на Велковски беше поднесено од министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, откако во јавноста беше обелоденето дека со службено возило ќерката на Велковски била однесена на одмор во Грција.  И...

Останете информирани Следете не на социjалните медиуми