Серии

Беден живот

Беден живот е приказна што ги открива човечките трагедии предизвикани од сиромаштијата во едно пр...

Луда куќа

Семејството Асланови брои седум членови. Баба Хајрије, Ведат и Хатиџе и нивните четворица синови,...

Слуга на народот

Скромниот и чесен учител Василиј е снимен на камера како беснее поради мизерната ситуација во нег...

Аманет

Кевсер е девојка која пораснала во скромно семејство и сиромашно маало. Откако ќе се омажи за син...

ЗА СЕМЕЈСТВОТО!

Приказна за четири браќа и сестри кои заедно се обидуваат да ги надминат сите проблеми што живото...

ОДМАЗДА

Али e 30- годишник кој отслужува долгогодишна затворска казна заради убиство на човек п...

ЗАБРАНЕТО ЈАБОЛКО

Јилдиз и Зејнеп се две сестри кои се многу блиски, но имаат многу различни карактери. Зејнеп ...