Нови називи добија МИА, ЕЛЕМ и Македонски пошти

На вчерашната владина седница беше разгледан и усвоен и извештајот на меѓуресорската работна група за извршување на обврските од конечната спогодба со Република Грција, според кој нови називи добија МИА, ЕЛЕМ и Македонска пошта. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер