Утре без струја дел од корисниците од станбено-деловниот компелкс „Скопјанка"

 „ЕВН Македонија" АД известува дека утре поради технички зафати во електро-системот на Град Скопје, без електрична енергија ќе останат дел од корисниците на булеварот „Кузман Јосифовски Питу", општина Центар.

Во периодот од 08:30 до 13:00 часот корисниците од Бул. Кузман Јосифовски Питу број 15, влез 2, станбено-деловниот компелкс „Скопјанка”, а од 12:30 до 16:00 часот корисниците од влез 3. 

притисни ентер