Само Вистина

Нова сезона од најгледаната и највлијателна дебатна емисија, од понеделник до петок во 18.30 на Канал 5 ТВ!

Во вечерашната „Само Вистина“ ќе дебатираат Љупчо Зиков и Љупчо Ристовски.

притисни ентер