- Не се согласуваме со модерниот концепт што сака да не убеди дека Македонците треба да бидат газди а ние Албанците слуги. Откривме по долги години национален романтизам што го имавме како Албанци дека кај парите е големиот проблем. Се работи за инвестиции за иднината. Буџетот како и многу други работи во оваа држава треба да се носи со етнички консензус инаку нема да успееме ништо друго – изјави Мендух Тачи, претседател на ДПА.

коментари

остави коментар