Во договорот е предвидена пракса за овие студенти  во трите компании а во исто време им  се отвора и можност за нивно вработување.


Датум на објава: среда, 28 март 2018 во 15:24
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 15:45

коментари

остави коментар