Музичкиот спектакл на џез квартетот Форплеј ќе го отвори фестивалот. Програмата нуди рекордни 38 музички настани во кои ќе учествуваат повеќе од 270 уметници. Со директорот на фестивалот Оливер Арсовски во Охрид разговараше  Соња Рилковска. 

Датум на објава: недела, 09 јули 2017 во 18:29
Соња Рилковска
Обновено во: 18:36

коментари

остави коментар