Еден од нив е инфраструктурата, односно изградбата на сообраќајници, копање на тунели и градење на мостови.

Дека изградбата на мост е многу одговорен градежен потфат им е јасно на сите.Сепак, со помош на модерната технологија и усовршувањето на машините, таа работа е многу олеснета.Една таква машина, која го носи името "SLJ900/32", ја произведува една компанија од Пекинг, овозможува полесна и побрза изградба.

Датум на објава: петок, 06 јануари 2017 во 13:03
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар