MAC Music awards ceremony

27 јануари, на Канал 5 Телевизија, во живо од Штарк арената во Белград. 

Преносот во живо од MAC carpet започнува во 19:30 часот, а преносот во живо на манифестацијата започнува во 21 часот.

притисни ентер