ПОСНИ БОМБИЧКИ

Потребни состојки:  300 гр. бисквити, 200 гр. ореви, 100 гр. суво грозје, 2 јаболка, 2 цитро...

ПАНИРАН КАРФИОЛ

Потребни состојки:  1 мала главица карфиол, 1 шолја органско пченкарно брашно...