Центарот е замислен како место за интеракција меѓу кадарот од ФЕИТ, студентите и индустриските партнери што треба да овозможи конекции и трансфер на технологии и нови иновативни идеи што треба да го помогнат економскиот раст на секторот и општеството во целина. 

Датум на објава: сабота, 14 април 2018 во 17:19
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар