Ќе се постигне ли согласност партиите  да не се финансираат како досега главно од донации на физички и правни лица и од членарини, туку од државниот буџет. Весна Велкова Тодоровска разговара со Слаѓана Тасева од Транспаренси Интернешенал , Македонија.


Датум на објава: вторник, 13 февруари 2018 во 18:05
Весна Велкова Тодоровска
Обновено во: 18:41

коментари

остави коментар