Стартуваше полицискиот час од 16 до 05 часот, издадени 27 илјади дозволи за движење

Скопје и Македонија од денеска под продолжен полициски час..

Веќе четири и пол часа од стапување на сила на мерката која во работните денови ќе почнува од 16 часот..

Канал 5 и попладнето направи обиколка низ главниот град, а и вечерва дежурната екипа е во центарот на Скопје...

Тамара Стојкова е на плоштадот Македонија

притисни ентер