Нема договор за датумот на изборите, но партиите влегоа во кампања

Власта за избори на 21 јуни, опозицијата предупредува дека тие нема да можат да се одржат пред 30 јули. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер