Жената која направила 200 пластични операции

Моник Ален прво била машко а потоа направила над 200 пластични операции. Вели дека се кае бидејќи нејзиното лице и тело се уништени.

Моник никогаш не е задоволна. Градите ги оперирала 9 пати и сега се огромни и изобличени, носот 23 пати. На неа има повеќе силокон од што може да се замисли. Половина од операциите ги направила во Мексико на илегални клиники и сега е делумно парализирана - има проблеми со одењео но учи да ѓивее со проблемите кои самата си ги направила на себе.

- Сакам луѓето да ме видат да знаат што може да им се случи. Сега се борам да одам, ме регистрираа како делумно парализирана. Го игнорирав ризикот и сега морам да живеам со резултатите од операциите.

Моник има проблеми со циркулацијата бидејќи силиконите „и патуваат“ по телото. Има 58 години. Погледнете го видеото.

Лице лишено од слобода за нарушување на јавниот ред и мир во Скопје

Лицето е лишево од слобода, известен е јавен обвинител за добивање понатамошни насоки.

По отворањето на гласачките места досега е регистрирано едно нарушување на јавниот ред и мир во Скопје на избирачкото место во ОУ „Петар Поп Арсов", кога лицето В.Ш. (47) го нарушил јавниот ред и мир со тоа што започнал расправија со претставници од избирачкиот одбор, а во еден момент ја потегнал за чантата претставничката во ИО, а потоа со мобилен телефон ја фотографирал просторијата, информираше денеска портпаролот на МВР Тони Ангеловски.

Лицето е лишево од слобода, известен е јавен обвинител за добивање понатамошни насоки.

Ангеловски истакна дека гласањето на другите избирачки места се одвива мирно, со почитување на протоколите за гласање, а од неправилности што се пријавени во МВР, има неколку случаи на агитирање, носење гласачи на гласање, испишани графити на избирачки места, како и неколку пријави за наводно нудење пари за глас.

– Ова се добиени пријави по кои постапува МВР и откако ќе се утврдат фактите, соодветно ќе ја информираме јавноста, нагласи портпаролот на МВР.

Во Битола до 11 часот излезност на изборите од 21,5 во Демир Хисар 21,1, а во Ресен 14,3 отсто

 Општинските изборни комисии од Битола, Демир Хисар и Ресен информираат дека изборниот процес во овие подрачја се одвива без проблеми и демократски.

До 11 часот, како што информираат, во Битола гласале 21,5, во Демир Хисар 21,1, а во Ресен 14,3 отсто од гласачите. Сите учесници ги почитуваат мерките за здравствена заштита, велат од избирачките одбори.

До 11 часот гласале 23,3 отсто гевгеличани

 Гевгеличани до 11 часот ја удвоија излезеноста на вонредните парламентарни избори во однос на 9 часот.

Според Општинската изборна комисија Гевгелија, до 11 часот на 37 избирачки места својот глас го дале повеќе од 4000 гласачи што е 23,3 отсто излезеност.

Во општина Валандово правото на глас до 11 часот го искористиле 1491 граѓанин или 15,4 отсто од гласачкото тело.

Во општина Богданци гласале 1101 граѓанин или 16,5 отсто, а во општина Дојран на осумте гласачки места излегле 479 граѓани што претставува излезеност од 17,8 отсто.

Гласачкиот процес се одвива мирно и без регистрирани неправилности.

притисни ентер