Јубилеј: Еден милениум Бигорски манастир

Несекојдневен јубилеј во уште понесекојдневни, КОВИД услови – со свечен церемонијал, како што му доликува на едно црковно светилиште, беа одбележани 1000 лета од постоењето на Бигорскиот манастир. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер