ДИК vs медиуми-Има ли министерката за правда двојни стандарди кога е ДИК во прашање?

ДИК vs медиуми-има ли министерката за правда Рената Десковска двојни стандарди. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер