Дали здравствениот кадар, полицајците и војниците се доволно заштитени?

Кубурат ли со основната заштитна опрема оние кои се во првата борбена линија против коронавирусот ? Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер