Точката за укинување на увозот на отпад за согорување мистериозно беше прескокната од дневниот ред

Иако се очекуваше да помине со консензус, точката за укинување на увозот на отпад за согорување синоќа мистериозно беше прескокната од дневниот ред. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер