Министерот за финансии Драган Тевдовски го презентираше пред членовите на матичната комисија за финансирање и буџет.

Опозицијата поднесе 706 амандмани, од власта се задоволни - тој бил одраз на политиките на владата.


Датум на објава: понеделник, 17 јули 2017 во 15:10
Ивана Стојановска
Обновено во: 15:33

коментари

остави коментар