Најпопуларните туристички дестинации од регионот ги објавија протоколите за на плажа

Популарните дестинации за летување ги почнуваат подготовките со новите правила поради коронавирусот. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер