Итно е потребна донација за лекување на Кире Анѓелевски

Кире Анѓелевски од Битола боледува од амиотрофична латерална склероза.

За подобрување на неговата состојба потребно е лекување во Русија со матични клетки кое чини 22000 евра, средства кои тој не можи да си ги дозволи.

Телефонски броеви за донирање

А1 - 143 465

T Mobile - 143 137

или на сметка на неговата сопруга Митра Анѓелевска

200002707342354

притисни ентер