Фото: Станот во Њујорк на моделот Адријана Лима и кошаркарот Марко Јариќ

Моделот на Викторија сикрет Адријана Лима и нејзиниот сопруг кошаркарот Марко Јариќ најголем дел од заедничките мигови ги минуваат во нивниот раскошен стан во Њујорк.

Поради  многу обврски славната двојка е често разделена, убавата Лима шета по светските модни писти а Марко настапува низ Европа и токму апартманот во Њујорк е нивното семејно гнездо, каде заедно со децата ги минуваат заедничките  денови.

притисни ентер