Филипче: Мерките кои што се воведоа се сосема доволен механизам да се постигне крајната цел

Нови 24 случаи со коронавирус во изминатото денонокие, со што вкупниот број до денеска напладне достигна 201 лице...

Од новодијагностицираните 15 се од Скопје, четворица се од Куманово, двајца од Дебар и по еден од Охрид, Штип и Тетово.

Попладневио седница одржа и Владата.

Повеке детали од Тамара Стојкова.

притисни ентер