Николовски и Хоџа: По една недела кампања, изборот на граѓаните е јасен, со коалицијата „Можеме" ќе продолжи напредокот, ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ нудат национализам, деструкции и изолација

Николовски: Почитувани граѓани, почитувани медиуми Измина првата недела од изборната кампањ...