Пехарот на Лигата на шампионите пристигна во Скопје

Ракометарите на Вардар пристигнаа вечерва од Келн и со себе го донесоа највредниот трофеј во Европа – пехарот на Лигата на шампионите.

Ракометарите на Вардар во овие моменит пристигаат на скопскиот плоштад, на централната прослава на титулата во Лигата на шампионите.

Андријана Лазова е во центарот на Скопје.

притисни ентер