Одлуката на советот на ЕУ, остави многу отворени прашања

Експертите пак, уверуваат дека добиеното е максимумот што можеше да се извлече во овој момент, и е заслуга пред се на договорот со Грција. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер