НИКОГАШ НЕ Е ДОЦНА

Секоја недела во 20:30 на Канал 5, не пропуштајте го најискреното и најемотивното музичко шоу на Балканот

Во петтата сезона од музичкото шоу „Никогаш не е доцна“повозрасните повторно ќе докажат дека не е доцна да го покажат својот пејачки талент заедно со своите животни приказни, кои често предизвикуваат емоции и солзи во шоуто. Во оваа сезона Жика Јакшиќ одлучил, покрај пејачки таленти да прикаже и кандидати кои имаат и други способности, како на пример свирење на чешел... Дали досегашното победничко искуство на Македонците во ова шоу е можно да се повтори и овојпат, останува да откриете следејќи го шоуто „Никогаш не е доцна“ ексклузивно на Канал 5, секоја недела во 20:30.

притисни ентер