„Само Вистина“ со Тодор Пендаров и Љубиша Николовски

Во вечерашната „Само Вистина“ дебатираа Тодор Пендаров и Љубиша Николовски.

Не е логично да сме пред „болеста", прво се утврдува состојба па потоа мерки, рече Николовски. Науката задоцни зад вирусот, рече Пендаров.

Политичката бариера на ЕУ е симната, Франциа попушти но интеграциите зависат од корона вирусот, рече Пендаров. Техничката влада функционира и во криза, очекувам дека за сега ќе биде добро за сите, рече Николовски.

Повеќе детали погледнете во најновото издание на „Само Вистина".

притисни ентер