Како реагираа останатите луѓе на тоа? Сите гледаа, но ништо не направија се додека не ја повлече девојката. Тогаш друго момче застана во нејзина одбрана.

Но дали е тоа доволно?

Всушност станува збор за експеримент инициран од „Active Balkans”, со цел да се покаже како луѓето реагираат кога ќе видат насилство врз жените во своето опкружување. Овој пат е спречено. Што ќе биде кога нема да има камери?

Датум на објава: понеделник, 16 март 2015 во 11:22
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 19:54

коментари

остави коментар