Дали ковид пандемијата ги „суспендира“ човековите права?

Едно семејство ќе може да прими најмногу четири лица кои не живеат на таа адреса. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер