Општина Кисела Вода не се откажува од намерата да се донесе урабистичкиот план за Расадник

Општина Кисела Вода не се откажува од намерата да се донесе урабистичкиот план за Расадник кој предвидува изградаба на стотина згради. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер