Колку странските амбасадори учествуваат во формирањето на новата Влада?

Колку странските амбасадори можат да учествуваат и да придонесат во формирањето на контурите на новата Влада? Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер