Невистините информации од пациентите најголема закана за здравјето на медицинските лица

Бројката на заболен медицински персонал, кој се инфицирал на работното место преку пациент, е многу мала, тврди претседателката на Лекарската комора на Македонија, д-р Калина Гривчева. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер