Какво оценување ќе имаат средношколците за тримесечието?

Описно наместо бројчано оценување бараат повеќе директори на средни училишта. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер