Запленетиот кокаин бил дел од поголемо количество дрога по потекло од Kолумбија

Кокаинот запленет во акцијата на МВР бил дел од поголемо количество на дрога, со колумбиското потекло, кој заедно со пратката банани бил натоварен во мексиканското пристаниште Вера Круз. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер