Ангеловска: Граѓаните можат да добијат и до 20.830 евра субвенција преку „купи куќа, купи стан“

Пониска камата, повисоки субвенции се новите поволности кои се промовираа пред граѓаните заинтересирани за проектот купи куќа, купи стан. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер