Поради викендица на подарок, изгубено право на додаток за нега на трето лице

Викендица оставена во аманет од дедото причина за 39-годишната хендикепирана Сузана да остане без социјалните додатоци од околу 7500 денари - пари со кои го преживува месецот. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер