План за чист воздух- колку досега е реализирано?

Власта задоволна, а невладините со критики за досега спроведеното од Планот за чист воздух. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер