Манастирот Свето Преображение очекува над три илјади верници

Високо над Крушево под вршник во манастирот Свето Преобаражение верници и поддржувачи на Тоше Проески на големо вршат подготовки за големиот христијански празник Свето Преображение. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер