Лашкоска: Заев се устоличи во султан

Вчера бевме сведоци на етаблирањето на апсолутизам во Македонија од страна на Заев. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер