Теминина, изгорени ѕидови растурен шут и мирис на изгорено

11 дена од пожарот во Кисела Вода во зградата ретко ќе помине некој станар од целосно уништените станови да го собере отпадот и да замине. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер