Неизвесна година за росоманските производители на праски

Проблематичен старт на откупот на праски во Росоман во најголемиот центар за производството на овој овошен вид. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер