70 години УКИМ – како да се задржи стручниот кадар во земјава

Државата е исправена пред предизвик да ги задржи високо образованите кадри во земјата. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер