Видео: Порше „Taycan Turbo S“ вози 270 км/ч

Порше „Taycan Turbo S“ излезе на автопат и ја покажа својата моќ.

Кога автопатот е празен, тогаш може да се видат многу интересни работи, на пример како ова видео кое покажува како Порше „Taycan Turbo S“ вози со брзина од 270км/ч.

За помалку од 3 секудни достигна 100км/ч а потоа:

притисни ентер