Инцидентот се случил во градот Апатити. Маневрите на 29-годишниот маж завршиле кога тој со оклопното возило се забил во локална продавница, а претходно уништил и еден автомобил.

Тој возилото го украл од автошкола, која обучувала и воени регрути. Пијаниот Русин бил уапсен во демолираната продавница, каде што влегол да си земе и шише вино.

Датум на објава: четврток, 11 јануари 2018 во 08:53
Гоце Герасимовски

коментари

остави коментар