УФЦ објави снимка со најбруталните нокаути во последните десет години (ВИДЕО)

УФЦ објави на социјалните мрежи компилација од најдобрите нокаути што ги одбележаа последните десет години.

Најдобрата боречка организација ги издвои нокаутите по година, па на пример, во едно видео може да се видат најдобрите нокаути во 2016 година, а потоа и во  2017 година.

Најбруталните нокаути вклучија многу познати борци како Оверем, Мек Грегор, Кормиер, Џонс и други.

притисни ентер