Со онлајн калкулатор граѓаните ќе го пресметуваат сами данокот за увезеното возило

Преку онлајн калкулатор граѓаните можат да проверат колку би изнесувал данокот за возило кое имаат намера да го увезат. Калкулаторот може да се најде на веб страната на Царина. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер